Rundvlees
| Omschrijving | Merk |
|---|---|
| Onderrib 2 delen | France Limousin |
| Bloemstuk gevliesd | France Limousin |
| Sucade | France Limousin |
| Sucade gevliesd | France Limousin |
| Fijne rib zonder kap | France Limousin |
| Fijne rib met kap | France Limousin |
| Borstplaat gevliesd | France Limousin |
| Deksel bovenbil gevliesd | France Limousin |
| Peeseind | France Limousin |
| Vast deel gevliesd | France Limousin |
| Kogel bovenbil gevliesd | France Limousin |
| Kogel spierstuk gevliesd | France Limousin |
| Platte bil gevliesd | France Limousin |
| Rump gevliesd | France Limousin |
| Jodenhaas gevliesd | France Limousin |
| Ossehaas zonder ketting | France Limousin |
| Ossehaas met ketting | France Limousin |
| Dunne lende 3 delen | France Limousin |
| Dikke lende gevliesd | France Limousin |
| Zijlende gevliesd | France Limousin |
| Ezeltjes gevliesd | France Limousin |
| Rib-eye | France Limousin |
| Cote d’boeuf | France Limousin |
| Tomahawk | France Limousin |
| Staartstuk gevliesd | France Limousin |
| Staartstuk met vet (picanha) | France Limousin |
| Achtermuis gevliesd 3.0/ 4.0 | France Limousin |
| Achtermuis gevliesd 2.5 | France Limousin |
| Gehaktvlees 80/20 | France Limousin |
| Gehaktvlees 85/15 | France Limousin |
| Gehaktvlees 90/10 | France Limousin |
| Industrievlees 95/5 | France Limousin |
| Tartaarvlees 98/2 | France Limousin |
| Tartaarblokjes 98/2 DV | France Limousin |
| Rundervliesvlees | France Limousin |
