Rundvlees

OmschrijvingMerk
Onderrib 2 delenFrance Limousin
Bloemstuk gevliesdFrance Limousin
SucadeFrance Limousin
Sucade gevliesdFrance Limousin
Fijne rib zonder kapFrance Limousin
Fijne rib met kapFrance Limousin
Borstplaat gevliesdFrance Limousin
Deksel bovenbil gevliesdFrance Limousin
PeeseindFrance Limousin
Vast deel gevliesdFrance Limousin
Kogel bovenbil gevliesdFrance Limousin
Kogel spierstuk gevliesdFrance Limousin
Platte bil gevliesdFrance Limousin
Rump gevliesdFrance Limousin
Jodenhaas gevliesdFrance Limousin
Ossehaas zonder kettingFrance Limousin
Ossehaas met kettingFrance Limousin
Dunne lende 3 delenFrance Limousin
Dikke lende gevliesdFrance Limousin
Zijlende gevliesdFrance Limousin
Ezeltjes gevliesdFrance Limousin
Rib-eyeFrance Limousin
Cote d’boeufFrance Limousin
TomahawkFrance Limousin
Staartstuk gevliesdFrance Limousin
Staartstuk met vet (picanha)France Limousin
Achtermuis gevliesd 3.0/ 4.0France Limousin
Achtermuis gevliesd 2.5France Limousin
Gehaktvlees 80/20France Limousin
Gehaktvlees 85/15France Limousin
Gehaktvlees 90/10France Limousin
Industrievlees 95/5France Limousin
Tartaarvlees 98/2France Limousin
Tartaarblokjes 98/2 DVFrance Limousin
RundervliesvleesFrance Limousin