Rundvlees
Omschrijving | Merk |
---|---|
Onderrib 2 delen | France Limousin |
Bloemstuk gevliesd | France Limousin |
Sucade | France Limousin |
Sucade gevliesd | France Limousin |
Fijne rib zonder kap | France Limousin |
Fijne rib met kap | France Limousin |
Borstplaat gevliesd | France Limousin |
Deksel bovenbil gevliesd | France Limousin |
Peeseind | France Limousin |
Vast deel gevliesd | France Limousin |
Kogel bovenbil gevliesd | France Limousin |
Kogel spierstuk gevliesd | France Limousin |
Platte bil gevliesd | France Limousin |
Rump gevliesd | France Limousin |
Jodenhaas gevliesd | France Limousin |
Ossehaas zonder ketting | France Limousin |
Ossehaas met ketting | France Limousin |
Dunne lende 3 delen | France Limousin |
Dikke lende gevliesd | France Limousin |
Zijlende gevliesd | France Limousin |
Ezeltjes gevliesd | France Limousin |
Rib-eye | France Limousin |
Cote d’boeuf | France Limousin |
Tomahawk | France Limousin |
Staartstuk gevliesd | France Limousin |
Staartstuk met vet (picanha) | France Limousin |
Achtermuis gevliesd 3.0/ 4.0 | France Limousin |
Achtermuis gevliesd 2.5 | France Limousin |
Gehaktvlees 80/20 | France Limousin |
Gehaktvlees 85/15 | France Limousin |
Gehaktvlees 90/10 | France Limousin |
Industrievlees 95/5 | France Limousin |
Tartaarvlees 98/2 | France Limousin |
Tartaarblokjes 98/2 DV | France Limousin |
Rundervliesvlees | France Limousin |